Friday, August 16, 2013

Misha Dapat Tajaan dari Pereka Fesyen Syaiful Baharim

Syaiful Baharim 11
Sempena kedatangan Aidilfitri ini, pastinya ramai pereka fesyen tempatan berlumba-lumba untuk menghasilkan rekaan yang terbaik buat pelanggannya.
Sebagai salah seorang pereka fesyen profesional, Syaiful Baharim telah tampil dengan rekaan terbarunya yang dikenali sebagai Syaiful Baharim’s Syawal Collection, di mana menerusi rekaan kali ini, Syaiful telah memilih penyanyi terkenal, Misha Omar sebagai model untuk menggayakan busana Syawal tersebut.

Syaiful Baharim 8
Menerusi foto yang dipaparkan, Misha Omar kelihatan begitu berbeza dengan personaliti sebenar dirinya, ini kerana solekan yang agak gothic di bahagian mata membuatkan penyanyi ini kelihatan lebih matang dan menggoda.
Busana yang direka ala jubah dan dihiasi dengan jemeki sarat di bahagian leher turut menonjolkan lagi aura glamour dan anggun buat si pemakai di pagi Syawal.
Syaiful Baharim 3
Busana berpotongan kurung moden ini pula kelihatan sungguh menarik dengan rekaan corak yang bermotifkan floral dan ditambah dengan sedikit jemeki di bahagian dada membangkitkan lagi aura elegan buat si pemakai.
Bagi anda yang masih lagi tercari-cari busana apakah yang sesuai untuk digayakan pada pagi Syawal nanti, ayuh lihat beberapa foto menarik koleksi Syawal Syaiful Baharim selepas ini.
hitam ni kurang menawan kalau ada tambahan warna-warni, lebih ceria di aidilfitri tak gitew? Tak ramai yang suka pakai hitam2 ni... kecuali di negra arab la...

yang ini pulak kira oklah...ada sesetengah orang tak suka pakai ketat-ketat ni, susah nak pakai baju dan susah pula nak buka baju. Kena ada assistant plak tolong zipkan belakang. Kain plak meleret2 pun susah orang nak pegi beraya rumah orang, lainla jadi pengantin...orang tolong angkatkan kain.

Ini yang paling saya suka ler... insyallah satu hari nanti nak beli, tengah kumpul duit ni...hehehehehe

Ada banyak koleksi fesyen yang digayakan oleh Misha dari pereka fesyen tempatan Syaiful Baharim, tapi Feredea minat, saya letakkan di sini. Fesyen yang terlampau berat dengan labuci dan manik juga menyusahkan sipemakai untuk memakai. Maklumlah walaupun ada banyak kedai dobi orang kita lebih suka basuh sendiri di rumah. Walaupun dengan basuh tangan. 

---------
Penaja Atikel

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. Kesan Sebarang Bentuk Ketumbuhan di Payudara Anda
Kesan Sebarang Ketumbuhan di Payudara 
Rasa Konfiden Tampa Ketumbuhan, Cegah dari Awal

Sinar Jahitan
Blouse, Baju Kurung Viscose, Terkini

Rasa Susah Nak Buat Sendiri? Tak ada Masa?
Order Cake, Cupcake, Coklat Online

Order Cake and Biskut Raya Home Delivery Area Klang Valley, Kuala Lumpur, Shah Alam, Puchong, Petaling Jaya, Sg Buluh

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas