Thursday, August 8, 2013

Jimmy Berdebar Pertama Kali Beraya Dengan Anak

Jimmy Shanley
Sejak bergelar duda setahun yang lalu, baru kali ini Jimmy Shanley berpeluang menyambut Hari Lebaran bersama anak kesayangannya, Zahrah Rania.
Walaupun hanya dapat meluangkan masa bersama Zahrah sehingga raya kedua, namun Jimmy tetap teruja dan mengakui raya tahun ini lebih bermakna daripada tahun-tahun sebelumnya.
Memang kali ini lebih bermakna memandangkan saya akan beraya dengan anak saya buat kali pertama.
Kalau nak diikutkan memang agak janggal sebenarnya untuk membeli persiapan seperti baju raya untuk anak saya, tetapi saya anggap ini sebagai satu pengalaman baru. Masih lagi rasa berdebar-debar sebab ini pertama kali kami beraya berdua.
Screen-Shot-2013-08-01-at-13.25.41
Dalam masa yang sama, Jimmy melalui portal Utusan Online telah melahirkan rasa syukur kerana pihak mahkamah memberikan keadilan yang saksama kepadanya dan isteri dalam hak penjagaan anak.
Setiap minggu saya akan bersama Zahrah selama tiga hari, walaupun terdetik juga rasa rindu saya akan pastikan waktu dia bersama ibunya tidak diganggu. Soal kepayahan menjadi bapa tunggal ini tidak terlalu terasa memandangkan keluarga sentiasa membantu saya.
Menurut Jimmy lagi, dia merancang untuk membawa Zahrah pulang ke ke Ipoh, Perak bagi meraikan sambutan Aidilfitri bersama keluarga tercinta. - obulan

-------------------------

Rasai Kuasa Tenaga Warna

Photon Ultrasonic Alat Kecantikan Wajah Terkini dan Terlaris Di Jepun, Mengebukan, Memutihkan dan Membunuh jerawat dan Mengurangkan Kedutan dengan pantas dan alat wap sejuk panas memecahkan partikel air ke tahap ion yang paling kecil. 
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 
-------------------------------------------------------------Tawaran HebatBlouse, Dress dan Kurung Moden
Lagi Banyak koleksi d http://sinarjahitan.blogspot.com
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 


----------------------------
Rasa Susah Nak Buat Sendiri? Tak ada Masa?
Khidmat Catering, Cake, Coklat and Biskut Raya Home Delivery Area Klang Valley, Kuala Lumpur, Shah Alam, Puchong, Petaling Jaya, Sg Buluh
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 (Cake) 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas