Friday, August 16, 2013

Iqram Dinzly Sudah Persiapkan Diri Sebagai Bakal Suami dan Akan Membuka Perniagaan Ternak Lembu

ohartis-ikram-dinzly-1
Pelakon Iqram Dinzly mula berasa kesal kerana tidak berkahwin pada usia muda selepas melihat rakan-rakan sebayanya bahagia di samping keluarga masing-masing. Iqram atau nama sebenarnya Muhammad Iqram Dinzly Muhammad Saipuddin, 32, berkata, dia kini sudah bersedia untuk berumah tangga kerana tidak mahu ketinggalan merasai hidup berkeluarga.
“Apabila melihat kemesraan kawan-kawan bersama pasangan dan anak-anak mereka, baru terdetik rasa penyesalan kerana saya tidak berkahwin awal tapi apa boleh buatkan? Saya sekarang juga sudah bersedia untuk berkahwin dan harap-harap dapat tamatkan zaman bujang dalam masa terdekat.
“Sementara belum ada calon saya mahu mempersiapkan diri sebagai seorang lelaki dan bakal suami yang sempurna sebelum melangkah ke alam perkahwinan.” jelasnya. Dalam pada itu, Iqram memberitahu dia akan menjalankan perniagaan menternak lembu di kampung halamannya di Ipoh, Perak dalam masa terdekat ini. Dia dan keluarga mendapat idea untuk terlibat dalam bisnes itu selepas mendapati permintaan yang tinggi terhadap daging lembu daripada pembeli terutamanya pada musim perayaan.
“Sebenarnya sudah lama saya merancang untuk membuka perniagaan tetapi ragu-ragu dengan jenis bisnes apa yang harus dipilih selain kurang pengalaman. Bagaimanapun saya melihat peluang besar dalam bidang ini ditambah sokongan daripada keluarga,” katanya lagi.
Tambah Iqram, abangnya juga akan membantu menguruskan perniagaan itu nanti kerana mempunyai latar belakang dalam bidang perniagaan sebelum ini. Ikram berkata keputusannya menceburi bidang perniagaan adalah sebagai salah satu persediaan untuk hari tua nanti. - oartis
------------
Teruskan usaha anda untuk memajukan diri dalam bidang perniagaan menternak lembu. Semoga lebih ramai orang islam dapat menceburkan diri dalam perniagaan dan tingkatkan ekonomi orang islam amin....

Penaja AtikelMontokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. Dapatkan info yang lebih http://bit.ly/13rpYha


PM Sekarang! 
sms/whatsup/line/wechat 018 263 7833 /sms 013 308 4906
 PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower

Kesan Sebarang Bentuk Ketumbuhan di Payudara Anda
Kesan Sebarang Ketumbuhan di Payudara 
Rasa Konfiden Tampa Ketumbuhan, Cegah dari Awal


Sinar Jahitan

Tawaran Hebat

Rasa Susah Nak Buat Sendiri? Tak ada Masa?
Order Cake, Cupcake, Coklat Online

Order Cake and Biskut Raya Home Delivery Area Klang Valley, Kuala Lumpur, Shah Alam, Puchong, Petaling Jaya, Sg Buluh
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 (Cake)SMS 013 308 4906 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas