Tuesday, August 20, 2013

Gambar Maria Farida Bergambar Beraya Bersama Anak

Maria Farida 1
Sebelum ini amat jarang aktres jelita, Maria Farida ingin berkongsi foto anak terunanya, Mizan Ashley, 16 menerusi akaun laman sosialnya.
Namun begitu, sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri baru-baru ini, pelakon wanita tersebut telah berkongsi sekeping foto menarik dia dan anak tunggalnya itu melalui laman Instagram, berserta caption berbunyi :
Maria Farida

Maria Farida 3
Mizan di samping saudara & rakan-rakannya
Melalui foto tersebut, ramai yang tidak menyangka Maria sudah mempunyai seorang anak teruna dan menerusi respon peminat, ramai yang menyatakan bahawa mereka kelihatan seperti adik beradik, ini kerana wajah pelakon wanita tersebut kelihatan lebih muda daripada usia sebenarnya.
Anak Maria Farida
Bagaimanapun, untuk semua peminat Maria Farida, di sini OHBULAN! ingin kongsikan juga beberapa foto menarik pelakon wanita tersebut sekitar sambutan Hari Raya Aidilfitri baru-baru ini. Jom layan!

------------
Wah! Respek dengan kak maria ni dapat jaga kecantikan tak di makan usia..beruntung bakal suami kak maria ni... Nak jaga kecantikan dan awet muda bukannya mudah sebab kena betul-betul disiplin, jaga pemakanan dan kena ambil suppliment sebab badan kita semakin tua semakin hilang nutrien dan kollagen. 
Tak ramai macam kak maria...
semoga kekal cantik dan bahagia amin

Penaja Atikel
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. Kesan Sebarang Bentuk Ketumbuhan di Payudara Anda
Kesan Sebarang Ketumbuhan di Payudara 
Rasa Konfiden Tampa Ketumbuhan, Cegah dari Awal

Sinar Jahitan
Blouse, Baju Kurung Viscose, Terkini

Rasa Susah Nak Buat Sendiri? Tak ada Masa?
Order Cake, Cupcake, Coklat Online

Order Cake and Biskut Raya Home Delivery Area Klang Valley, Kuala Lumpur, Shah Alam, Puchong, Petaling Jaya, Sg Buluh

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas