Friday, August 16, 2013

Gambar Che Ta Beraya Bersama Zain dan anak di Kedah

ohartis-zain-saidin-beraya-dikg-che-ta-1
Pasangan romantis Zain Saidin, 29 dan Rozita Che Wan, 40 tidak perlu diperkenalkan lagi. Umum tahu mereka sedang dilamun cinta malah Zain mengakui mengikut Rozita Che Wan atau lebih dikenali sebagai Che Ta pulang ke kampung kekasih hatinya itu di Alor Setar untuk beraya bersama.
Zain yang ke Alor Setar pada hari raya kedua menaiki kapal terbang berangkat bersama-sama anak lelaki Che Ta iaitu Ammar Effendy kerana dia beraya bersama bapanya terlebih dahulu di Kuala Lumpur. Zain menyatakan pengalaman dua hari beraya di kampung Che Ta sangat menyeronokkan kerana dia berpeluang mengenali keluarga dan sanak-saudara Che Ta dengan lebih dekat.
“Saya ke sana menaiki kapal terbang bersama anak sulung Che Ta kerana dia beraya bersama bapanya terlebih dahulu di Kuala Lumpur. Kemudian kami balik ke Kuala Lumpur semula bersama.
“Seronok… ini pertama kali saya balik ke kampung dan dapat beraya dengan dia (Rozita) dan keluarga. Walaupun tidak banyak perbezaan beraya di sana tapi dapat juga merasai perasaan balik kampung.
“Keluarga Cik Ta semuanya baik. Walaupun saya kerap jumpa keluarga terdekat Cik Ta sebelum ini, tapi kali ini saya dapat jumpa saudara-maranya yang lain serta peminat yang datang beraya,” katanya.
Tambah Zain lagi, sepanjang dua hari berada di Kedah, dia juga sempat menikmati makanan kegemarannya iaitu nasi kandar. Pasangan ini juga dikhabarkan bakal bernikah pada Disember depan di Pusat Konvensyen Setia City, Shah Alam.
-----------
Semoga Allah permudahkan urusan mereka untuk membina masjid amin...


Rasai Kuasa Tenaga Warna

Photon Utrasonic
Hot and Cold Facial Steamer
Photon Ultrasonic Alat Kecantikan Wajah Terkini dan Terlaris Di Jepun, Mengebukan, Memutihkan dan Membunuh jerawat dan Mengurangkan Kedutan dengan pantas dan alat wap sejuk panas memecahkan partikel air ke tahap ion yang paling kecil. 


Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Bakar Lemak Dengan Pantas Dengan Wap Panas

Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 
-------------------------------------------------------------


Order Cake, Cupcake, Coklat Online
Order Cake, Cupcakes, Coklat online
Delivery ke rumah

Sinar Jahitan 
Blouse, Baju Muslimah, Dress, Jubah, Tops, Fesyen Terkin


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas