Tuesday, August 13, 2013

fuyo!! Gadis-Gadis Cantik Yang Dihukum Mati Di China

fuyo!! Gadis-Gadis Cantik Yang Dihukum Mati Di China

Memang sadis tengok gadis-gadis cantik ini yang dihukum mati oleh polis di China. Mereka ini telah melakukan pelbagai kesalahan seperti menganaiya, membunuh serta menyeludup dadah. Mereka telah diberi rupa tetapi gunakan dengan cara yang salah.

#Need help translating the text from picture no 4. Anyone?


http://penpatah.blogspot.com
------------------
Di China tak ada susah-susah nak pakai tutup-tutup kepala pastu gantung, guna kerusi elektrik ke, tembak aja ramai-ramai. Diorang pun dah biasa buat kerja tembak-tembak ini sejak zaman dahulu lagi. Mana ada rasa peri kemanusiaan. Jadi pada sesiapa yang nak melawat negara china jaga beg betul-betul takut tiba-tiba orang letak dadah, hukumannya senang je di china kasi tembak itu olang...

------------Rasai Kuasa Tenaga Warna

Photon Ultrasonic Alat Kecantikan Wajah Terkini dan Terlaris Di Jepun, Mengebukan, Memutihkan dan Membunuh jerawat dan Mengurangkan Kedutan dengan pantas dan alat wap sejuk panas memecahkan partikel air ke tahap ion yang paling kecil. 
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 
-------------------------------------------------------------Tawaran Hebat
Blouse, Dress dan Kurung Moden
Lagi Banyak koleksi d http://sinarjahitan.blogspot.com
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 


----------------------------
Rasa Susah Nak Buat Sendiri? Tak ada Masa?
Khidmat Catering, Cake, Coklat and Biskut Raya Home Delivery Area Klang Valley, Kuala Lumpur, Shah Alam, Puchong, Petaling Jaya, Sg Buluh
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or sms 013 308 4906

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas