Sunday, August 25, 2013

Bapa Sakit, Syamsul Yusof Akan Percepatkan Perkahwinan?

KL ZOMBI-52
Isnin lalu seorang pengarah dan penerbit terkenal, Datuk Yusof Haslam telah dikejarkan ke hospital kerana rebah di rumahnya dan dilaporkan menghidap penyakit batu karang. Atas nasihat doktor, beliau telah menjalani pembedahan secara laser di bahagian kanan perut.
  • Selepas insiden tersebut, Syamsul Yusof yang ditemui di majlis malam gala tayangan filem KL Zombiesemalam telah mengakui bahawa sebagai anak, dia turut merasakan sudah tiba masanya untuk memikirkan soal rumah tangga dan menyimpan hasrat untuk melangsungkan perkahwinan tersebut selepas filem arahannya, KL Gangster 2 keluar menemui penonton di pawagam.
Saya sedar ayah saya pun dah semakin tua, kalau boleh nak juga dapatkan cucu untuk dia. Umur saya pun dah masuk 29 tahun, jadi rasanya sudah tiba masa untuk fikirkan soal rumah tangga.
Masa sakit hari itu, dia (Datuk Yusof Haslam) ada juga bagi hint supaya saya cepat kahwin dan dia pun ada cakap, tak kisah siapa sahaja pilihan saya.
Memang saya ada simpan hasrat lepas filem KL Gangster 2 keluar, saya ingin melangkah ke alam rumah tangga, tapi itu semua masih lagi dalam perancangan. Jadi, doakan sahaja. -
sumber obulan

---
Pada mana-mana yang ladies yang single, tak salah kalau nak mulakan dulu ... lagipun syamsul pun bdah bersedia...lelaki ni kalau dia cinta dan sayang setinggi gunung kalau dia tak bersedia, dia tak akan kawin, lain kalau dia dah bersedia, jumpa plak perempuan yang memahami kareer dia,... lagi cepat dapat kahwin...apapun..feredea doakan semoga diketemukan dengan jodoh dari perempuan yang solehah bahagia hingga ke akhirat amin...
Penaja Atikel


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. Kesan Sebarang Bentuk Ketumbuhan di Payudara Anda
Kesan Sebarang Ketumbuhan di Payudara 
Rasa Konfiden Tampa Ketumbuhan, Cegah dari Awal

Sinar Jahitan
Blouse, Baju Kurung Viscose, Terkini

Rasa Susah Nak Buat Sendiri? Tak ada Masa?
Order Cake, Cupcake, Coklat Online

Order Cake and Biskut Raya Home Delivery Area Klang Valley, Kuala Lumpur, Shah Alam, Puchong, Petaling Jaya, Sg Buluh

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas