Tuesday, June 18, 2013

Teduhan Kasih Episod 19






Episod kali ini banyak rasa gembira....Effa dah nak kahwin. Suka pula tengok watak Ayu (Nabila) yang betul-betul buat orang rasa benci dan meluat dengan karenah dia. Sebenarnya memang ada orang yang tak boleh senang tengok orang lain mendapat lebih dari dia.... kalau nak tengok klik  http://bit.ly/11uCSrU

Betul kata makcik orang gaji tu...yang penting kita kena selamatkan diri lepastu baru selamat kan orang lain plak...



Pesanan 

Persediaan Perkahwinan Kekal Abadi Selamanya
Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga?
Dapatkan payudara menawan, besarkan dan montokkan payudara, ketatkan faraj, slim, buang lemak yang berlebihan dan cantikkan dan cerahkan kulit dengan selamat, jaga kesihatan diri supaya kekal sihat dan bertenaga demi kebahagiaan keluarga

sms/whatsup/line/ 018 263 7833 atau SMS 013 308 4906 PM Feredea Power

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas