Wednesday, June 12, 2013

Teduhan Kasih Episod 16
Episod kali ni best, effa dah terima lamaran ehsan sebab atas dasar kasihan pada nasib adam yang tidak menentu dengannya...

Saya rasa ramai janda-janda di luar pun akan berkahwin demi masa depan anak-anak. Rasa cinta di hati diketepi, walaupun masih lagi menyanyangi bekas suami dan luka di hati masih lagi belum pulih sepenuhnya, Effa teruskan jua menerima lamaran Ehsan.

Ehsan sebenarnya suka pada Effa, hidup dia dikelilingi oleh wanita-wanita yang hipokrit main belakang, kaki clubbing dan seks bebas. Belum pernah pernah dia jumpa perempuan sebaik Effa dalam hidupnya, lantas dia bertekad dengan keputusannya....saksikan episod kali ini ....http://bit.ly/14vLumh


Penaja Atikel

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
Dapatkan info yang lebih http://bit.ly/13rpYha

berminat pm/whatsup/line/wechat/ 018 263 7833 atau sms 013 308 4906 (power)


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas