Tuesday, June 11, 2013

Teduhan Kasih Episod 15


Episod kali ini memang best. Berbekalkan kekuatan yang ada untuk selamatkan anaknya dari pada di caci dan dihina seperti mana dia sewaktu kecil, Effa bernekad untuk tinggalkan rumah mak tiri dia.

Dia pun terus talifon Ehsan, Ehsan pun apa lagi suker ler....kalau Effa tinggal sekali dengan dia. Adalah peluang dia tuk ngorat Effa. Tapi dia ni ego, selalunya perempuan yang goda2 dia tuk kahwin dengan dia, tapi Effa tak camtu, dia tak agresif, Ehsan plak ego ... nak tunjukkan dia suka pada Effa.

At last .... dia melamar Effa, bila dia jawap call dari kakak tiri effa yang mencaci dan hina effa, dia rasa seolah2 penyelamat dan terus cakap ...Effa, jom kita kawin...

kikiki...

Cinderalla dah diselamatkan oleh seorang putera yang kacak dan kaya raya....


Kalau nak tengok klik link ni, http://bit.ly/12C3tcP

Tajaan

Buat apa anda perlu bayar ratusan ringgit utuk rawatan buang bulu di spa? Jika anda boleh lakukan dengan mudah di rumah.
Dapatkan mesin waxing home use, minyak wax dari tumbuhan semulajadi yg selamat dan berkesan tuk menanggal bulu roma secepat 1 minit 
Respond pantas sms/whatsup/line/wechat/kakao 018 263 7833 
sms 013 308 4906 (power)
atau
PM Sekarang! 
 PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower 
Percuma

Collagen Eye Gel

Punyai kepekatan Gel Collagen, Timun, Aloevera dan Alga yang tinggi mampu memberikan kesegaran pada mata dan mengurangkan mata hitam, kusam dan kedutan pada mata.
Sapukan pada mata, dan urut selama 2-3 min setiap hari dan rasai perbezaan selama 1 minggu guna!

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas