Friday, June 7, 2013

Teduhan Kasih Episod 14
Episod kali ini Effa mengalah dan terima perlawaan Ehsan tuk tinggal bersama dengan dia. Pada mulanya saya rasa tak faham mengapa Effa ni masih lagi nak tinggal bersama ibu tiri dia...Maybe dia terkenangkan ibunya dah tua dan terpaksa menjaga anak kakaknya. Dia rasa bertanggungjawap tuk tolong mak tiri dia...Tapi layanan mak tirinya masih lagi tidak berubah, kerana dendam pada ibunya masih lagi membara.

Klik di sini http://bsyokmovies.blogspot.com/2013/06/blog-post_4626.html

atau http://bsyokmovies.blogspot.com/2013/06/blog-post_2959.html


Effa lebih berani melawan demi mempertahankan anaknya. Dia lebih berani tuk buat keputusan tuk kepentingan diri dia demi anaknya. Memang itulah lumrah kejadian alam, kita akan lebih kuat kerana mempertahankan orang lain lebih2 lagi anak sendiri. Effa punyai latar belakang yang begitu menyedihkan, dia mengalami masalah low confident akibat dicaci dan dihina sejak kecil.

===========
Tajaan 

Rawatan buang bulu paling pantas, selamat dan berkesan
Klik http://bit.ly/16UdjIsNo comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas