Thursday, June 6, 2013

Teduhan Kasih Episod 13



Aku tak faham dengan si Effa ni .... mengapalah bodoh sangat nak kembali pada mak tiri yang halau, hina diri dia...Dia memang baik dan tak nak menyusahkan orang tapi apsal lak nak menyusahkan mak tiri dan kakak tiri dia ... diroang memang tak suka dia, kehadiran dia menyusahkan ... Itulah babak cerita episod 13, walaupun saya personally memang tak suka! saya nak share supaya pengarah lebih bijak

Tajaan 




Mempunyai payudara yang besar dan tegang menjadi impian semua wanita.Payudara montok menjadi penampilan lebih bergaya dan menarik.Ia juga dapat membahagiakan rumahtangga kerana suami tidak akan cari lain dan sentiasa berkeinginan dengan penampilan anda.

Memiliki payudara besar dan pejal bukan untuk menunjuk-nunjuk tetapi lebih kepada psikologi dalam rumahtangga supaya cinta dan kasih sentiasa bergelora dengan penampilan isteri yang mengancam. Tambahan dengan gaya hidup moden yang mencabar membuatkan isteri sentiasa mengalami cabaran yang mendesak mereka supaya menjaga penampilan diri supaya suami lekat dirumah.

Salah satu herba yang baik unutk kesihatan payudara adalah pueraria mirifica yang sudah terbukti berkesan sebagai anti kanser dan menjaga kesihantan payudara. Salah satu produk yang terkenal adalah thanyaporn breast capsules yang diadun dengan herba pueraria mirifica 100% tulen yang didatangi daripada ladang semulajadi di utara Thailand.

Pueraria mirifica berfungsi membesarkan payudara yang kecil,mengelebeh,tidak tegang dan kurang menarik.Selain itu thanyaporn juga dapat memperbaiki struktur kulit menjadi gebu dan cantik.Thanyaporn juga membentuk punggung supaya kelihatan menarik . Ramai yang telah berjaya setelah mengambil thanyaporn.Mereka bukan sahaja dapat memiliki payudara menarik malah mempunyai punggung yang menarik serta kulit yang halus,mulus dan gebu.

Kapsul Pueraria Mirifica Untuk Payudara Cantik Menawan!

Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White Kwao Krua. Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Pueraria Mirifica juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara.

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara. Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap.

Pueraria Mirifica menyegarkan organ dan tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi. Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita. Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman.

Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.



Mengapa Thanyaporn Breast Capsule dan bukannya yang lain?:

Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand.
Mempunyai ladang Pueraria Mirifica sendiri.
Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain.
Kualiti yang tinggi.
Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar. Pengeksportan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand, tetapi pengeksportan produk-produk berasaskan Pueraria Mirifica adalah dibenarkan.



Kesan Penggunaan:


Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci. Jika anda mahukan hasil yang lebih cepat, anda boleh menggabungkan pengambilan kapsul ini dengan BIO ANNE CREAM yang berteknologi nano serta turut diformulasi daripada Pueraria Mirifica.

NOTA: Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 18 tahun (faktor bawah umur). Selain itu, wanita mengandung juga tidak sesuai menggunakannya. Sila ikut sukatan pemakanan yang betul.



Antara Khasiat Pueraria Mirifica :

Menambah saiz payudara.
Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
Menganjalkan kulit yang melendut.
Melambatkan proses penuaan.
Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
Mengetatkan vagina.
Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
Menambah tenaga dan kecergasan
Mengatasi masalah sukar tidur
Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'
Kandungan:
Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1-2 kapsul untuk 1 hari)


Testimonial Thayaporn
1. Aida - Ipoh
Saya sungguh berterimakasih kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.

2. Hasnida - Alor Star

Malu nak cakap sebab setelah mencuba produk ini,orang asyik pandang payudara saya sahaja.Teman lelaki dipejabat asyik intai sahaja.Malah suami saya asyik ajak bersama sahaja.Jika tak percaya anda cuba dan buktikan sendiri. 
3.Hasilah - Kelang 
Produk ini memang hebat, husband saya terperanjat kenapa selapas dua bulan mengamalkannya saya punya breast tegang dan mula membesar. banyak produk dah cuba, tapi yang ni yang berhasil.Tq kerana kenalkan produk ini 

4. Sohara - kangar
Saya dah cuba hampir 6-7 produk tetapi hasilnya kurang memuaskan. Mula-mula was-was, tapi tekad dalam hati ni last produk cuba dan hasilnya memang seperti saya inginkan. Terima kasih kerana pengaruhi saya beli . Kalau tak sampai sekarang tak berjaya. Suami saya kata saya macam anak dara, puting susu pun dah merah .


LAGI TESTIMONI PIL THAYAPORN:-

A)hi sy nk share pengalaman sy...1st day sy mkn,sy da rsa tegang2 kt breast sy...wahh mmg bgus produk ni..n skrg,da sminggu mkn, sy amat brpuas ati.breast tegang n shape montok..bulat...punggung sy pn makin pejal n ada shape...bila baring n dduk da xrsa tulang punggung...suke nye!!! so sy proceed lg..nk tgk hasil yg lbey marvelous! lg 1 perubahan kulit dy..lebey smooth n cerah lak..sy xpsti ini kesan drnya or not...sbb sy pn xde mkn suppliment len..so far mmg best...nnt sy nk amalkan..tq kedai cempaka!!!-NADIA

B) dulu dada ni mcm leper je..tp skrg pd tu ada bentuk dah n satu lagi perubahan pada punggung i..betambah gebu gitu..mmg suka sbb ada perubahan, kwn pun tegur. sbb tu i amik 2 botol..
kalau makan sblm tido n pagi sok makan lagi xda effect ke? takut telebih2 pulak... CIKGU

C) i mkn pil ni...2 biji lepas bfast..ade rasa tegang2 sikit kat breast..tp kat punggung mmg nmpk firm...ni pun mkn on off..heheh...asyik lupa je...kena sabar lah sikit lah tk same semua individu kan...- MRS_Z

D)breast jadi penuh..size C..mantap lagi..before this cup A :)..d best part is..keputihan ok...aliran haid pn ok..:)..-MISSY

E) bagus ubat nie..sy pun makan..beli direct dari thailand..dia pejalkan breast yg lembik2 tu..:) lagipun bahan2 dia selamat..sy keje dgn pharmaceutical & biotech company..so bole check..MENAZLENS

F)2 minggu ambik dah bleh rase ade perubahannyer.. - GULIE

G) akum..mrningss..nk share testi skitla kat sini..i bru mkn thanya ni 2weeks,my boob n butt xnmpak apa2 prubahan lg..tp..perbezaan ketara i rasa bdn i xmudah letih atau lesu..sbenarnya itula antara kebaikan mirifica ni,overall gitu..so selain segala khazanah2 smakin up,bdn kita jgak smakin cergas dan feel young..
i lbih tertarik pd kndungan mirifica yg amat2 lah bgus utk ksihatan kseluruhan wanita..so,bertawakal telan je thanya ni utk kesihatan dan anggap je khazanah2 yg akan semakin2 up tu sbagai hadiah atas kesabaran kita mengamalkan tnpa jemu thanya ni..insya allah..klu org lain sibuk measure boop n butt,i plak tgh sibuk measure stamina and muscle i sejak mkn thanya ni..hehehe.. pegi gym stakat running 1jam plus weight lifting smakin mudah i buat,klu x dulu mcm lekas semput jee..bdn makin terbentuk,kulit mkin berseri..best!best! - LEO79

H) dah semiggu mkn tp baru smlm rasa ssh nk pakai seluar, myb muntut dah naek sket kot siap kena lompat2 lagi tyme nk pakai tu.- YULEEN

I) ni dah 2minggu makan.. fuh mmg bkesan.. 1st week rasa sengal2 aje, tapi karang ni( baru 2nd week) pd dah jelas nampak lebih bulat. kulit pun nampak bseri skit.. masa dengar/ tgk org lain beri testi mcm caya tak caya... husband pun sama.. ha nanti bolehlah show off haha! - JOSWEET2

PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower pm di atas
atau sms/whatsup/line/wechate/kakao 018 263 7833 (power) atau sms SMS 013 308 4906 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas