Wednesday, June 26, 2013

Tahniah Zahiril Adzim Dapat Baby Boy


Tahniah kami ucapkan kepada pasangan Shera Aiyob dan Zahiril Adzim yang baru sahaja menimang cahaya mata pada 19 Jun lalu. Shera selamat melahirkan seorang bayi lelaki dan Zahiril telah berkongsi berita gembira itu dilaman sosial Twitter. Semoga dengan kehadiran cahaya mata pertama mereka ini memberi lebih kebahagian di dalam rumah tangga mereka berdua! Comelnya anak mereka, kami kongsikan gambar….heheh
p/s Suka tengok Zahiril Adzim berlakon
image
05-Shera-Aiyob-Selamat-Lahirkan-Anak-Sulung-ROTIKAYA
02-Shera-Aiyob-Selamat-Lahirkan-Anak-Sulung-ROTIKAYA


Tahniah kepada Zahiril and wife...suka tengok dia berlakon, bermacam-macam watak ...kebanyakannya watak baik2 aja. Jadi bapa yang baik dan bertanggungjawap pada keluarga. Teringat kata prof muhaya, perempuan kalau ada suami yang baik, ada sebuah keluarga yang lengkap dan ekonomi yang baik, dah dapat syurga dunia...ramai lagi perempuan dan isteri yang tak dapat pasangan hidup, dan ramai lagi yang dah berkahwin tapi tak dapat anak.


Penaja Atikel

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
Dapatkan info yang lebih http://bit.ly/13rpYha

PM Sekarang! 
sms/whatsup/line/wechat 018 263 7833 /sms 013 308 4906
 PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower pm di atas

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas