Thursday, June 13, 2013

Sam dan Fazura Ada Apa2 Ke?
Kami sebenarnya tidak pasti bagaimana ibu Shaheizy Sam yang mempunyai penampilan berbeza dengan Fazura yang  kecil molek itu boleh disalah ertikan sebagai orang yang sama. Tapi itulah yang diberitahu oleh Sam kepada Harian Metro hari ini, yang wanita yang berpegang tangan erat dengannya di pusat membeli-belah ialah ibunya, bukan Fazura.

Sam memberitahu akhbar tersebut yang dia sering keluar bersama Fazura, tetapi sebagai rakan artis.
Ia bukan kali pertama soalan ini diajukan, tetapi sudah banyak kali. Saya akui memang saya dan Fazura teman rapat tetapi kami tiada apa apa ikatan.
Cukuplah saya katakan kami kawan dan akan terus berkawan. Kalau ada dakwaan mengatakan saya dan Fazura sering keluar bersama, saya akui ya kami selalu keluar tetapi secara faktanya hubungan itu hanya sebagai rakan artis.
Ini sekaligus menafikan pelbagai dakwaan di media sosial yang melihat pasangan Sam dan Fazura jalan sambil berpegangan tangan dengan erat di tempat yang waktu berlainan sejak kebelakangan ini. Sebenarnya menurut Sam, wanita itu ialah ibunya yang katanya juga, seiras dengan Fazura.
Kalau saya katakan tangan wanita yang dipegang itu ibu saya, adakah anda percaya? Tetapi, itu ialah jawapannya. Wanita itu ialah ibu saya.
Apa macam, ada percaya?
- beautifulnara

--------------------------
kalau jadi pun ok per.....lagipun diorang sama2 bujang...ok per....sama2 cantik dan handsome...pelakon sama pelakon mesti faham dengan kerjaya masing-masing....
Sam pun jutawan sekarang....mana2 wanita pun pasti tergoda....tapi hanya dia yang pilih yang terbaik tuk dirinya....

Sama-sama kita doakan semoga persahabatan ini berkekekalan...nak cakap kekasih belum lagi rasmi dari mulut diorang sendiri....apa2 pun tahniah...

----------------------

Penaja Atikel


Nak Nampak Cantik dan Seksi dan Menggoda?
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
Dapatkan info yang lebih http://bit.ly/13rpYha

berminat pm/whatsup/line/wechat/ 018 263 7833 atau sms 013 308 4906 (power)
PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower pm di atas

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas