Thursday, June 20, 2013

Proses Lelaki Betukar Menjadi Perempuan

Dunia semakin pelik apabila manusia cuba untuk mengubah jantina mereka...
















Kesian aku tengok mamat ni, elok-elok jadi lelaki hansem semua cukup segalanya, akhirnya jadi perempuan jalang macam ni....mamanglah cantik body dia, tapi kalau dia dah bertaubat nak kembali pada diri dia yang sebenar dah terlambat...semuanya dah bertukar.....
Lambat laun dia pun akan tua dan akan merasa kesunyian....
Fikirkan sebelum terlambat, beringat dahulu...ya


Penaja
Persediaan Perkahwinan Kekal Abadi Selamanya
Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga?
Dapatkan payudara menawan, besarkan dan montokkan payudara, ketatkan faraj, slim, buang lemak yang berlebihan dan cantikkan dan cerahkan kulit dengan selamat, jaga kesihatan diri supaya kekal sihat dan bertenaga demi kebahagiaan keluarga

sms/whatsup/line/ 018 263 7833 atau SMS 013 308 4906 PM Feredea Power
Klik produk pilihan majalah wanita infojelita
Kerana kami hanya pilih yang terbaik 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas