Tuesday, June 11, 2013

Percintaan Tun Mahadir dan Dr Siti Hasmah

Ikuti minit 4:50
Seorang pemimpin yang paling berpengaruh di Malaysia, belum ada lagi siapa yang dapat berfikir sejauh dia...sungguh terharu dengar kisah percintaan mereka...Tun M memang lelaki idaman wanita, seorang yang gentleman, romantik, lelaki melayu seumur dia... kurang sifat romantik, tapi dia telah mencontohi sunnah nabi saw yang romantik pada isteri setia pada yang satu...terima kasih kepada Tun M atas segala jasa yang diberikan semoga dilimpahi keberkatan, dan kesihatan..amin


Tajaan
Buat apa anda perlu bayar ratusan ringgit utuk rawatan buang bulu di spa? Jika anda boleh lakukan dengan mudah di rumah.
Dapatkan mesin waxing home use, minyak wax dari tumbuhan semulajadi yg selamat dan berkesan tuk menanggal bulu roma secepat 1 minit 

Respond pantas sms/whatsup/line/wechat/kakao 018 263 7833 
sms 013 308 4906 (power)
atau
PM Sekarang! 
 PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower 
Percuma

Collagen Eye Gel

Punyai kepekatan Gel Collagen, Timun, Aloevera dan Alga yang tinggi mampu memberikan kesegaran pada mata dan mengurangkan mata hitam, kusam dan kedutan pada mata.
Sapukan pada mata, dan urut selama 2-3 min setiap hari dan rasai perbezaan selama 1 minggu guna!

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas