Thursday, June 6, 2013

Pendinding dari Ganguan Jin dan Iblis



1)   Diwajibkan solat 5 waktu tidak kira kita di dalam keadaan sihat atau sakit (yang terbaik adalah solat berjemaah) amalkan selepas solat 5 waktu :

      a)   Selepas Solat Zohor : baca al-fatihah 21 kali, suratul furqan ayat 23-3 kali, dan baca Laailaha illa anta subhanaka inni kuntu minaz zholimin-11 kali dan berdoa mohon pada Ilahi jadi pendinding dari jin & syaitan dan jauh dari hasad dengki.

     b)   Selepas Solat Asar : baca al-Fatihah 21 kali, baca Bismillah 5 (3 kali) Bismillah hirrahmanirrahim, Bismillah hishafi, Bismillah hilkafi, bismillah hilmu'afi, Bismillahillazi layadhurru ma'asmihi syai un fil ardhi walafissamai wahuassami ul alim dan berzikir 300 kali


     c)   Selepas Solat Maghrib : baca al-Fatihah 21 kali, Bismillah 5 (3 kali) baca suratul Furqan ayat 23 (3 kali) dan solat awabin 6 rakaat sekurang-kurangnya 2 rakaat selesai solat mohonlah pada Allah yang Maha Esa atas hajat kita.


    d)   Selepas Solat Isya' : baca al-Fatihah 21 kali dan solat taubat 2 rakaat atau hajat 2 rakaat baca suratul furqan ayat 23 (3 kali) dan suratul al-mulk 1 kali dan zikir dengan zikir ayat yang ke 7 suratul as-saffat yang berbunyi " wahifzaon minkullis syaiton nim marid 100 kali dan baca al-fatihah 1 kali baca kulhuallah 3 kali kul aauzubirabil falaq 1 kali kul aauzubirabin nas 1 kali dan ayat kursi 1 kali dan akhir sekali berdoa pada ilahi semoga jauh diri dari segala kejahatan jin-syaitan dan orang-orang yang zalim.

   e)    Selepas Solat Subuh : solat sunat subuh terlebih dahulu bacakan suratul al-Fatihah 41 kali dan berdoa mohon hajat pada Allah yang Maha Esa. Selepas solat subuh baca al-Fatihah 21 kali dan suratul Furqan ayat 23 (3 kali) dan suratul fussilat ayat 25-38 (1 kali) dan baca suratul al-Waqiah 1 kali dan berzikir sekurang-kurangnya 300 kali (tasbih 100 kali, selawat atas nabi 100 kali, dan istighfar 100 kali) dan berdoa kepada Allah S.W.T dangan menaruh harapan besungguh-sungguh semoga Allah menerima doa kita dan sampai hajat kami amin.

2)   Amalan Perjalanan Atau Keluar Dari Rumah : Baca al-Fatihah 1 kali , baca kulhuallah 1 kali dan ayat kursi 1 kali dan membaca bismillah 5 (1 kali) hendak langkah baca lailahailla anta subhanaka inni kuntu minazzolimin 3 langkah dan hendak masukrumah bacalah ayat kursi wakaf 9 kalibaca satu ayat berhenti seterusnya sampai selesai membacanya.

3)   Amalan Waktu Hendak Tidur : Berwudu' terlebih dahulu. luruskan kaki anda ditempat tidur anda sambil mengangkat kedua belah tangan dan bacakan al-Fatihah 1 kali dan baca kulhuallah 3 kali, kul aauzubirabbil falaq 1 kali, kul aauzubirabbin nas 1 kali dan ayat kursi 1 kali dan surah al-Baqarah ayat 255-257 (1 kali) dan sapukan bacaan tadi ke seluruh badan ansda sambil membaca ayat kursi dari rambut hingga ke hujung kaki anda sambil mohon pertolongan pada Allah jadikan pendinding dari segala kejahatan. selepas itu, bersyahadah3 kali dan membaca doa tidur waktu berbaring di dalam hati sambil sebut nama Allah iaitu (Allah hu Akbar) sekurang2nya 11 kali dan niat Ya Allah bangkitkanlah kami untuk solat tahajjud dan untuk buat amal pada engkau Ya Allah..
Posted by Syifa Al Amin

----------------
Zaman sekarang ni ramai perempuan menganiya perempuan lain dengan menggunakan sihir...sebab tu ramai wanita masuk neraka. Perempuan yang ramai sihir... kawan-kawan kita dan saudara kita mungkin sudah menjadi mangsa sihir ni, jadi kita kena bersiap kan diri kita dengan pendinding agar kita tak jadi salah seorang yang lalai dan akhirnya menghancurkan diri sendiri dengan sihir

Penaja Atikel




TONGKAT AJIMAT MADURA ASLI 
Jamu Madura Asli Khas Untuk Wanita 


Jamu ''TONGKAT AJIMAT MADURA'' (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. 

Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya. 

*Ingat!!! 
Jamu ini dikhaskan bagi wanita(shj) untuk dipakai BUKAN untuk dimakan.. 

Khasiat utama jamu ini untuk mendatangkan manfaat berikut: 
1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri. 
2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim yang sangat menjijikkan bagi sang suami. 
3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram. 
4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin. 

Cara memakainya: 

Ambil jamu ini seluruhnya, masukkan dengan perlahan-lahan ke dalam kemaluan (rahim), tinggalkan selama 1 atau 2 minit. Kemudian cabut dan cuci dengan bersih jamu ini dan disimpan untuk digunakan di lain masa. Untuk menggunakan bagi manfaat no. 4, Pakai jamu ini kira-kira 30minit atau 1 jam sebelum bersetubuh... 



Baca Testimoni Web KedaiDewasa (2 Mac 2009)

mula2 sy pakai saya tak bersama suami lepas tuh...kira saya cuba dulu kali pertama...

saya insert pada faraj yg dah dibersihkan...dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least...tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit...so sy folo yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan kayu tuh macam serap dan sempitkan liang faraj...lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa perit sbb liang dah sempit...bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan...rasa perit dan ketat sungguh ketara...

dan mlm tuh saya repeat lagi utk tujuan bersama suami  about 2 hours before the intercourse...
perit dan ketat sgt2 macam malam pertama...suami sy pon pelik...maaf sensor sikit...masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks...dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya...

seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus perit...kesat ...melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 2 org anak...  selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2...

thanks TAM...saya akan rekemen pada kawan2...kalau abg cik nak buat testimoni ker pd komen saya nih please hide my identity yer..kalau nak buat testimoni la...tgh bulan ni saya balik dan saya akan contact abang cik ...

sekian komen ikhlas dari saya 



Begitulah komentar tentang Tongkat Madura....harga pun berpatutan....
Ok per...cuba...tak rugi...mana tahu dapat bantu selesaikan masalah rumah tangga kita....

Persediaan Sebelum Bersama Suami


Sapukan Lotion yang Wangi ini di tepi faraj anda...dan rasai kehebatan nikmat seks. kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba  yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenagkan kepada bau yang lebih memberahikan.ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.
Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.


Waktu guna

Langkah 1 :
Isteri disyorkan menggunakan Losyen Kamar Sutra 1 atau ½ jam sebelum  bersama. Losyen akan meresap masuk ke permukaan kulit serta bertindak merawat sel-sel kulit supaya lebih aktif. Hasilnya keseluruhan kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba  yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenagkan kepada bau yang lebih memberahikan

Langkah 2 :
Ketika hendak bersama sapukan lagi sekali Losyen kamar Sutera di keseluruhan faraj. Ianya bertujuan menambah aura kegahirahan dan kelekitan yang akan memberangsangkan anda dan suami.
Nota : Losyen Kamar Sutera ini diformulasi khas supaya  tidak merbahaya jika termakan.

 
CARA PENGGUNAAN
 Sapu  losyen Kamar Sutra ke bahagian tepi faraj seperti gambar rajah. Tujuan sapuan adalah untuk mengecutkan pintu faraj dan agar ia melekit diantara pintu faraj. Sebaiknya lumur pada keseluruhan faraj. Selain itu ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati di sekitar faraj mahupun di kulit dan jika ia disapukan di kawasan yang berkenaan, kulit akan bertambah licin.
Nota : Anda boleh menguji keberkesanan losyen ini dengan cara berikut, Sapukan  losyen ini di kawasan kulit yang kasar atau berkedut , setelah 2 jam( kering) basuh dan lap hingga kering. Anda akan dapati kawasan sapuan kulit tadi menjadi licin bersih( kurang kedut). Ini membuktikan losyen Kamar Sutra ini mampu meremajakan sel-sel kulit anda.

KELEBIHAN
Selain ia dapat mengecutkan /grip pada bahagian pintu faraj, ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.
Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.

sms/Whatsup/line/wechat 018 263 7833/ sms 013  3084906 atau PM http://www.facebook.com/feredeapower

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas