Thursday, June 27, 2013

Norish Di samun

norish
Memang betullah orang kata, malang itu tak berbau. Baru-baru ini pelakon terkenal, Norish Karman telah dirompak oleh sekumpulan lelaki.
Difahamkan ketika kejadian, Norish dan anak-anaknya baru keluar dari lif di tempat letak kereta sebuah pusat membeli belah di negara ini apabila mereka didatangi tiga orang lelaki warga asing.


Disebabkan itu, anggaran kerugian yang dialami Norish lebih kurang dalam RM10,000 melibatkan wang tunai dan barangan seperti dua buah telefon bimbit serta sebuah iPad. Namun begitu, Norish serta anak-anaknya difahamkan tidak cedera.
Tapi yang peliknya, Norish tidak melaporkan kes samun itu kepada pihak polis sebaliknya cuma memberitahu pihak pengurusan pusat membeli belah tersebut sahaja. - obulan
--------------------
Bila kita terbaca kisah-kisah sebegini, baik kita muhasabah diri kita sendiri....jangan tengok orang lain..atau kutuk orang lain, silap-silap diri sendiri yang kena balik. Kes camni mengingatkan kita supaya bersedekah sentiasa..sepaya kita dapat dilindungi dari Allah dan dilimpahi segala rahmat dan keberkatan dalam segala amalan kita.
Semoga Kak Norish sentiasa bersabar, segala apa yang terjadi pasti ada hikmahnya


Penaja Atikel

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
Dapatkan info yang lebih http://bit.ly/13rpYha

PM Sekarang! 
sms/whatsup/line/wechat 018 263 7833 /sms 013 308 4906
 PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower pm di atas

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas