Thursday, June 6, 2013

Lelaki Bunuh Diri Sebab Kena Tinggal Kekasih

gambar ini bukan dalam kes, tapi carian google


Kecewa kerana ditinggalkan teman wanita, seorang lelaki dipercayai mengambil keputusan menamatkan riwayatnya dengan menggantung diri dalam bilik tidurnya di Batu 26, Kampung Ketior, di sini semalam.
Sumber polis berkata, mayat lelaki berusia 25 tahun itu ditemui tergantung oleh ibunya jam 8.30 pagi, sebelum mendapatkan bantuan ahli keluarga dan menghubungi polis.
“Ibu mangsa yang berasa curiga sebaik anaknya tidak keluar dari bilik tidur pada pagi itu tergerak menjenguk mangsa di bilik. “Sebaik melangkah masuk ke dalam bilik ibunya terkejut apabila mendapati mangsa tergantung di dalam bilik berkenaan.

“Dia kemudian mendapatkan bantuan daripada ahli keluarga lain sebelum melaporkan kepada polis,” katanya.
Foto
MAYAT lelaki yang menggantung dirinya dimasukkan ke dalam van jenazah di Hospital Kuala Kangsar.
--------------------
Apalah brader ni...perempuan bukannya sorang ....ada ramai lagi perempuan d sana yang sudi jadi milik dia ...cuba masa putus cinta tu kenalah banyak bersabar dan ingat pada Allah, sekejap saja ujian Allah ini...tak lama, manusia kan cepat lupa .... lambat laun kita akan lupa juga kisah silam bila masa silih berganti...fikir positif....Walaupun kita tahu hukum bunuh diri ni masuk neraka, kita doakan semoga rohnya diterima oleh Allah...doakan yang terbaik tuk dia...al fatihah
--------------------------

Penaja Atikel


Biasa ambil susuk dara? 
Pernah kuarkan kotoran dalaman macam kat bawah ni ?



sms/Whatsup/line/wechat/kakao 018 263 7833/ sms 013  3084906 atau PMhttp://www.facebook.com/feredeapower

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas