Sunday, June 30, 2013

Leika Perangkap Suami Curang




Actually berat aku nak citer ni...menggigil rase tangan ni...aku secara x sengaja dpt tau laki aku bukak akaun kt tagged.com...aku bukak semua msg die...rupe2nya die mcm cari 'ayam' kt dlm tu...so aku nak trap die...aku bukak jugak satu akaun..aku cari pic2 yg daring2 seme aku letak situ....x sampai 2 hari die add aku...aku pun layan sembang ngan die...terpaksala aku sembang kotor sket coz nak tengok die layan ke x...memang die layan..semlm die ajak aku wat projek kt luar... aku accept..so aku rasa aku nak trap die betul2 kali ni..aku ingat nak sewa hotel mana2 pastu janji ngan die...aku nak tengok die muncul ke x...ape pendapat korang?aku buntu dh ni? - leaika


-------------------
Itulah kisah puan Leika bagaimana dia perangkap suami yang curang. Kalau kita ada rasa syak sesuatu jangan teragak-agak untuk melakukan sesuatu, pastikan lakukan dengan cara yang senyap dan professional.
Selepas itu, anda boleh buat keputusan samaada nak teruskan perhubungan atau nak berikan lagi peluang pada suami.


Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas
Rahsia Bakar Lemak Selama 1 minggu http://bit.ly/1bFFc3Q
bersama sauna pants, slimming lotions dan supplimemt anggur

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas