***Disclaimer: Segala info tips yang kami berikan:
(Setiap orang akan mengalami situasi kesan yang berbeza dan jangka masa yang berbeza untuk mendapatkan kesan dan bergantung juga pada pemakanan dan genetik)

Sunday, June 2, 2013

Koleksi Baju Pengantin 2015

Saya rasa baju pengantin terkini, pereka fesyen lebih kepada hiasa manik di baju, dan tudung...
Manik pulak yang berat2 tu....
Nuffnang Ads
Wah! memang nampak putih saja...lelaki jangan pakai sampin plak tak kena hehe



Biru pilihan hati. sesuai di pakai untuk majlis pertunangan dan perkahwinan. Opss mana-mana pun boleh la. Yang penting korang bakal meletop di hari bahagia nanti.
Dress gaun berwarna silver dihiasi dengan sulaman dan manik dai atas tudung dan bawah


Cuba tengok hiasan manik atas tudung, bawah tudung dan lengan tangan sama...
Kalau dah tahu nak kahwin jahit sikit2 lama siap gak
Fesyen jubah pengantin pun semakin digemari terutama perempuan yang tak nak nampak pinggang
straight cutting




Merah pilihan semua, lebih wow dan meletop. warna kulit akan terserlah lebih-lebih lagi si pemakai berkulit cerah. Alamak, dah jatuh hati ni macam mana.:P


Outdated
Dulu orang pakai yang sulam2...baja kebaya, kain lace...
Baju kebaya dah semakin kurang digemari, tapi yang biru tengah tu nampak lain dari lain.






You all masa kahwin nanti pastikan pakai korset tau. Pengantin perempuan atau lelaki pakai korset akan nampak lebih muda cantik dan tertarik. 
Perempuan lagi la penting sebab akan jadi medium perhatian orang ramai. Jangan musnahkan mahligai impian majlis perkahwinan dengan nampak perut buncit. tau 
Cubalah Islalisa Corset terbaik


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas