Thursday, June 6, 2013

Kisah Benar Anak-Anak Tak Bagi Bapa 60an Kawin Lagi



Lelaki umur 60-an sekarang keseorangan, anaknya 7 orang semuanya tak hiraukan dia lagi. Beberapa tahun dulu isteri dia meninggal dunia, sebelum meninggal bahagialah dengan anak isteri. Tak sampai setahun isteri meninggal, lelaki ni kawin lagi satu walaupun anak-anak tak setuju dan menentang.

Jodohnya dengan janda anak 2-3, umur 40-an. Tapi perkahwinan ni tak lama dan akhirnya bercerai. Lepas bercerai tu, lelaki ni nak kawin lagi. Jodohnya dengan janda juga,umur 40-an, mungkin sebab tak berjaya usha anak dara.  Bila nak kawin ni anak-anak yang dah dewasa tu semuanya menentang lagi. Katanya bapa dia tak ada kerja lain, kerja nak kawin saja, kawin, kawin kawin.

Tapi alasan bapa dia, dia kesunyian dan tak ada teman. Anak-anak tak terfikir pulak yang anak-anak ni bukan boleh hiburkan bapa dia. Ada bab yang isteri boleh hiburkan suami yang anak-anak tak boleh hiburkan. Itu anak-anak tak fikir, yang mereka tahu, menentang saja.

Bagaimanapun, perkahwinan kali ketiga ini gagal dan berakhir dengan perceraian juga. Antara sebabnya adalah sikap anak suami yang terus menentang dan bersikap bermusuhan. Tinggallah lelaki ini berseorangan di rumah usang, tiada pekerjaan, kesihatan pun dah uzur. Anak-anak seorang pun tak  balik kampung jenguk ayah.

Kesian....inilah roda kehidupan seperti roda tayar basikal.

Blog Kadi
---------------------------
Hidup ini mengikut kehendak / keperluan atau keutamaan masing2, sebab itulah belum tentu apa yang kita mahu / suka itu sesuai dengan pemikiran orang lain....
Orang lain mudah menilai luaran tanpa mengetahui dalaman - itu memang lumrah alam.
Pilihan kita mesti lah sesuai mengikut keutamaan dan elok pada pandangan orang lain. Dalam hidup kita mesti bijak bertindak, barulah kita tidak dipandang serong/memalukan diri kita.


--------------------------------------
Penaja Atikel


Sabun Pembesar Payudara USA Big M Extra Herbal Massage Soap adalah sabun untuk mengencangkan dan membesarkan payudara, juga meransang kelenjar susu supaya tetap sehat dan terjaga. Sabun ini diformulasikan dari kandungan alami tanpa efek samping, dan diproses dengan teknologi terbaru. Menjaga bentuk payudara, hasil kelihatan dalam pemakaian 1 bulan.

Khasiat :
- Mengencangkan Payu Dara
- Memejalkan struktur Otot Payudara
- Membesarkan PayuDara
- Mencantikkan Struktur Payudara seperti gadis

Cara Pakai :
- Siram sabun dengan air sampai berbuih, lalu urut pada payudara dengan urutan dari bawah ke atas, lakukan berulang kali
- Diamkan selama beberapa menit
- Bilas seperti biasa dan mandi.
- Pakai sabun sekurang-kurangnya 2 x sehari.

Ingredients :
Caffeine Tea Salicylate Panthenol, Pegaga, Glycerin, Minyak Lanolin

Dulu akak jual kat students TPMC, ramai yang beli sabun ni diorang kata best, breast diorang rasa tegang dan anjal.... - Kak Gi 

sms/Whatsup/line/wechat 018 263 7833/ sms 013  308 4906 atau PMhttp://www.facebook.com/feredeapower

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas