Saturday, June 22, 2013

Hubungan Nabila dan Nas T

Nabila Dan Nas T

"Kami masih lagi macam biasa. Ini adalah kisah peribadi kami dan kalau boleh buat masa ini saya tak nak kongsi apa-apa dengan umum", kata Nabila Huda @ Abil yang menegaskan hubungannya dan Nas-T tidak ada apa-apa masalah.
Mengulas lebih lanjut mengenai status ala-ala putus cita dengan Nas-T seperti yang dimuat naiknya di Instagram hari ini, Abil akui dia gembira berada disamping Nas-T dan menyatakan bahawa hubungan mereka akan berjalan seperti biasa.
"Saya sangat gembira dengan dia (Nas-T) dan begitu juga dengan dia. Selepas ini peminat masih lagi boleh nampak kami makan dan keluar bersama.
Mungkin disebabkan masing-masing sibuk bekerja, jadi kami rindu detik-detik indah itu. Saya rindu ketika hubungan kami rapat sebagai kawan baik dahulu, jadi bila bercinta situasi itu saya rasa macam pelik", katanya. - limauais

---------------------
Baguslatu...semoga pasangan ini kekal bahagia sehingga berjaya ke alam perkahwinan. Sebenarnya bercinta lama-lama ini tak elok tuk kesihatan pasangan...itulah pesanan orang tua-tua. Memang ada kebenarannya...macam-macam boleh terjadi, jadi nak mengelakkan perkara yang tak elok dan tak sedap dipandangan mata orang, lebih baik nikah saja ....


Penaja Atikel

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
Dapatkan info yang lebih http://bit.ly/13rpYha
PM Sekarang! 
 PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower pm di atas
atau sms 018 263 7833 (power)


Percuma Gel Yang Terbukti Berkesan Formula dari Perancis

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas