Tuesday, June 18, 2013

Hilang 3 Anak Sekaligus

Pasir Mas: “Sebaik dimaklumkan jiran mereka (tiga beradik) mandi sungai, saya sudah memintanya mengarahkan anak saya pulang kerana bimbangkan keselamatan mereka.
“Tetapi ketiga-tiga mereka dipercayai kembali ke sungai berkenaan dengan memberi alasan tertinggal baju sebelum dipercayai mandi semula sebelum lemas,” kata Nor Asikin Abdul Rahman, 41, yang kehilangan tiga anak serentak dalam kejadian di Sungai Golok di Kampung Rahmat Hilir, Rantau Panjang di sini, semalam.
Menurutnya, jiran ada memaklumkan anaknya sudah pulang ke rumah selepas diarahkan berbuat demikian tapi kemudian dikejutkan dengan panggilan telefon daripada seorang saudara memberitahu ketiga-tiga mereka hilang di sungai.

“Tanpa berfikir panjang, saya terus pulang dan sempat melihat ramai penduduk di tempat kejadian. Saya ketika itu cuma berharap mereka (anak) dapat ditemui saja.
Foto

“Ketika menerima berita itu saya hanya mampu memohon kepada Allah supaya Adik (Muhammad Syahmi), ‘Baby’ (Muhammad Irfan Rahman) dan abang (Muhammad Zulhilmi) ditemui segera.
----------
Semua ini adalah takdir yang telah direncanakan oleh Allah, kerana dia Maha Berkuasa untuk memberi dan menarik kembali segala pemberian yang telah diberikan...
Anak adalah asset yang paling berharga pada mana-mana ibubapa, biarlah hilang segalanya tapi jangan hilang anak, cuba bayangkan kehilangan 3 anak sekaligus...tak sanggup menahan kesakitan ...tapi percayalah takdir Allah itu adalah terbaik kepada hambaNya...


Penaja
Persediaan Perkahwinan Kekal Abadi Selamanya
Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga?
Dapatkan payudara menawan, besarkan dan montokkan payudara, ketatkan faraj, slim, buang lemak yang berlebihan dan cantikkan dan cerahkan kulit dengan selamat, jaga kesihatan diri supaya kekal sihat dan bertenaga demi kebahagiaan keluarga

sms/whatsup/line/ 018 263 7833 atau SMS 013 308 4906 PM Feredea Power

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas