Saturday, June 8, 2013

Gambar Zahid Kawin

ohartis-zahid-af-kahwin-1

Dengan sekali lafaz, penyanyi dan penyampai radio ERA fm sah bergelar suami kepada pasangannya iaitu Sarah Julifa Isa dalam upacara akadnikah yang berlangsung hari ini.
Zahid atau nama sebenarnya Ahmad Zahid Baharuddin, 33 diijabkabulkan dengan Sarah berwakil wali jurunikah Tuan Haji Jaafar di Masjid Daerah Sultan Idris Shah, Teluk Intan.
Menurut Zahid, dia memilih Sarah menjadi suri hidupnya adalah kerana wanita itu berjaya membuat hidupnya lebih teratur dan sentiasa terurus.
“Saya seorang yang ringkas dan tidak terlalu memandang serius pada sesetengah perkara dan kehadiran Sarah telah banyak mengubah diri saya supaya lebih berdisiplin terutama dalam soal masa & pengurusan wang” Jelas Zahid.
Majlis resepsi Zahid dan Sarah bakal berlangsung pada esok hari dan majlis menyambut menantu sebelah keluarga Zahid akan diadakan pada 15 Jun ini.
ohartis-zahid-af-kahwin
ohartis-zahid-af-kahwin-2
OHARTIS: SEKARANG MEMANG MUSIM KAHWIN. TAHNIAH BUAT ZAHID DAN SARAH.

Tahniah, tahniah...beruntung zahid dapat isteri solehah...lagi gitew....lawa plak tu...manis orangnya...hopefully lagi murahlah rezeki, kerana rezeki orang kahwin sudah disediakan oleh Allah...pada mana2 yang bujang tu...lu bila lagi?...hihihi


 ---------------------
Tajaan
http://bit.ly/11kPq3J
Hilangkan Lembam Hitam dan Kurangkan Kedutan dlm sminggu
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 / sms 013 308 4906  

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas