Monday, June 3, 2013

Gambar Izzue Islam Nikah

Assalamualaikum,


Tahniah diucapkan kepada Izzue Islam yang merupakan ahli kumpulan Forteen. Izzue, 23 tahun selamat bergelar suami kepada Awin Nurin sekirar jam 9.45 pagi tadi dengan mas kahwin sebanyak 11 dinar dan wang hantaran beerjumlah RM11 , 111.11 untuk pihak perempuan.

Tambah istimewa, tarikh pernikahannya hari ini sebenarnya merupakan hari lahirnya yang ke-24 tahun. Tahniah dan semoga berbahagia di ucapkan kepada mereka berdua..







Wah...mas kahwinnya 11,111.11 betul2 senang nak ingat..agaknya dah jadi satu trend masa ini kalau nak nikah mas kahwin lebih kurang harga cam tu lah..jadi pada brader2 smua simpan duit, jimat brader, kalau tak ada mak bapa yang nak tanggung. Pada pihak perempuan plak jangan terlalu demand sangat...zaman sekarang ni perempuan pun kena kuarkan duit tuk bantu  bakal suami buat preparation tuk majlis..bukan sikit paling rendah sekurang-kuranya
RM40 ,000 itu majlis yang simple ler.....

Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri?
Tingkatkan keyakinan diri 150%
Gabungan herba-herba dan ramuan ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantik, cerah, halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci 
sms/Whatsup/line/wechat 018 263 7833/ sms 013  3084906 PM http://www.facebook.com/feredeapower




No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas