Saturday, June 15, 2013

Fiza Elite Bertudung

erita gembira bangi peminat-II Fiza Elite yang mana Fiza Elite telah ambil keputusan untuk bertudung . Semoga Allah bantu dia berIstiqamah..

Sumber blog emas putih


-----------
Mari kita berdoa agar Fiza dipermudahkana urusan dan ditetapkan iman agar dapat mengharungi godaan dan kekal dengan penampilannya untuk bertudung dan menutup aurat....Admin memang sedar kita sebagai perempuan ni amatlah sukar nak tutup aurat, lebih-lebih lagi artis, sumber pendapatan mereka datang dari dunia lakonan dan nyayian...kalau artis dapat buat, mengapa tidak kita...marilah kita contohi mereka 

========


---------------------------------
Penaja Atikel


Nak Nampak Cantik dan Seksi dan Menggoda?
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
Dapatkan info yang lebih http://bit.ly/13rpYha

berminat pm/whatsup/line/wechat/ 018 263 7833 atau sms 013 308 4906 (power)
PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower pm di atas

1 comment:

  1. Done follow your blog..kindly follow me back
    http://mysweetyzara.blogspot.com
    TQ

    ReplyDelete

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas