Saturday, June 29, 2013

Fesyen Style Eye ShadowItulah beberapa teknik dan gaya mata yang di hiasi dengan eye shadow. Mata memainkan peranan yang penting, kerana dari mata jatuh ke hati...sebab itu ada juga orang yang tak boleh keluar rumah tampa sebarang celak di mata, katanya tak confident nak jumpa dengan orang...sampai begitu sekali nak keluar pegi kedai biasa pun nak pakai eye shadow! kalau nak fikirkan mata lah yang menjadi daya penarik seseorang. Di korea, lahir saja baby perempuan terus operate mata bagi besar. Penggunaan eye shadow boleh berikan mata yang besar dan menarik. Tapi kenalah ikut warna tudung, warna pakaian, kasut. Kalau serentak warna yang sama, pasti menarik perhatian sesiapa saja...terutama suami kita...


Penaja Atikel

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 
Dapatkan info yang lebih http://bit.ly/13rpYha

PM Sekarang! 
sms/whatsup/line/wechat 018 263 7833 /sms 013 308 4906
 PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas