Friday, June 28, 2013

Fesyen Rambut Pendek 2013

Musim ini, memotong rambut pendek mungkin menjadi pilihan ramai wanita di luar sana. Dari pentas peragaan terus ke acara permaidani merah, dua nama besar telah membuat debut gaya makhota baru mereka lantas menjadi ikutan ramai. Model Karlie Kloss memperagakan bob pendek ketika melayari pentas Victoria’s Secret manakala Jennifer Lawrence, pemenang kategori aktres terbaik di Anugerah Akademi memotong rambutnya dengan gaya layered yang lebih pendek. Anne Hathaway dan Emma Watson juga tampak moden kekal feminin dalam potongan boy cut.  
Sebelum anda terus bergegas ke salon berjumpa dengan hairstylist kegemaran, ambil beberapa tips ini sebelum memotong rambut;
1. Pastikan bentuk muka anda dapat ‘bawa’ gaya rambut yang lebih pendek.
2. Tekstur rambut juga memainkan faktor sebelum memotong makhota anda.
3. Rambut pendek tidak semestinya menyejukan. Ingat, anda tidak dapat mengikat rambut lagi nanti.
4. Jika anda punya rambut kerinting, rambut yang dipotong akan kelihatan lebih pendek selepas anda keluar dari salon.
5. Personaliti diri mungkin akan berubah selepas memotong rambut. Kebiasaannya wanita berambut pendek anda berasa lebih seksi dan berkeyakinan.
 

Rambut pendek ni senang nak diurus, pada sapa2 yang malas nak berdandan dan selalu kena basuh rambut, boleh lah cuba fesyen rambut pendek. Orang yang migrain pun bagus, sebab rambut yang berat bertambah plak dengan sistem pegudaraan yang sempit dapat megurangkan oksigen masuk ke dalam saluran darah...
Lagipun nampak manis saja...orang yang dah tua leher berkerut tak digalakkan la...lagi nampak tua...

Penaja
Persediaan Perkahwinan Kekal Abadi Selamanya
Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga?
Dapatkan payudara menawan, besarkan dan montokkan payudara, ketatkan faraj, slim, buang lemak yang berlebihan dan cantikkan dan cerahkan kulit dengan selamat, jaga kesihatan diri supaya kekal sihat dan bertenaga demi kebahagiaan keluarga
sms/whatsup/line/ 018 263 7833 atau SMS 013 308 4906 PM Feredea Power

Rahsia ketatkan faraj 3 minit sebelum bersama http://bit.ly/16g0d8j
Montokkan Payudara anda dengan teknik professional paling berkesan http://bit.ly/13rpYha
Rahsia Bakar Lemak Selama 1 minggu http://bit.ly/1bFFc3Q

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas