Friday, June 7, 2013

Fesyen Rambut Nora Danish Yang Ganas

Orang kalau dah comel, buat apa pun tetap comel juga kan? Baru-baru ini, Nora Danish menerusi Instagramnya telah berkongsi gambar dirinya memotong rambut di sebuah salun. Mengambil langkah berani, Nora Danish telah mencukur sedikit rambutnya di bahagian tepi.
gaya rambut nora danish
Abang Nara tengok Nora Danish tetap maintain cute dengan gaya rambut sebegini. Namun beberapa orang peminat kurang menggemari penampilan terbaru Nora. Ada yang menyatakan Nora menyerupai “minah rempit”. Menurut pandangan mereka, muka Nora Danish yang comel tidak sesuai dengan rambut ala-ala ganas sebegini.
gaya rambut nora danish
Yang kelakarnya, Nora Danish terpaksa meminta peminatnya bertenang akibat gaya rambut terbarunya. Agak kelakar jugak kan? Menurut Nora, dia hanya mahu bergaya sedikit sahaja.
Now back to normal. Chill la myhairfans lol. Sikit je shave tu. tak boleh nak style sikit la. Heheh
gaya rambut nora danish
Susah juga menjadi artis popular seperti Nora Danish ini kan? Gunting rambut sikit pun ramai yang memberikan komen. Nasib baik Abang Nara bukan artis. Kalau tak confirm rambut belah tepi Abang Nara menjadi bahan orang ramai. Hehehe. Lagi 4 keping gambar Nora Danish dengan membaca entri ini sepenuhnya.

-------------------
saya pun tak bekenan dengan rambut fesyen cukur tepi camni...tak cantik argh......!

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas