Thursday, June 13, 2013

Buang Bayi Depan Tandas

Cuba tengok baby ni comel kan....sanggup ada ibu yang buang baby...semua baby comel


Muar: “Saya baru selesai menunaikan solat Zuhur apabila terdengar tangisan bayi lalu mencari di kawasan sekitar sebelum menemui bayi itu di atas lantai di depan tandas,” kata seorang wanita dikenali sebagai Zainab di sini, semalam.
Zainab yang berniaga di medan selera di Yong Peng menemui bayi lelaki berusia setahun yang diculik di rumah mangsa di Jalan Bakariah, kelmarin.

Menceritakan kejadian, Zainab berkata, pada jam 2 petang, dia ke surau di medan selera berkenaan.

“Selepas mendengar bayi menangis saya cuba mencari di kawasan sekitar namun gagal lalu turun ke tingkat bawah dan terkejut menemuinya di atas lantai depan tandas lalu membawanya ke gerai jualan,” katanya.
Foto
ZAINAB menunjukkan lokasi bayi lelaki itu ditemui.
Menurut Zainab, dia dan peniaga bertanyakan pelanggan sama ada mereka mengenali bayi itu namun tiada yang mengaku.
“Saya membeli lampin pakai buang bagi menggantikan lampinnya dan pada jam 7 malam, selepas selesai berniaga, membawa bayi berkenaan ke Balai Polis Yong Peng,” katanya.

-------------------
Tak tahu mengapa wanita-wanita ni tak fikir dulu sebelum buang bayi luar nikah...
Kita faham dia terpaksa meninggalkan anak dia kerana tidak mampu, kok ye pun bagilah pada jabatan kebajikan masyarakat, atau amanahkan kepada orang-orang yang baik...
Ada ramai orang kat luar sana yang boleh jaga...nasib baik bayi itu selamat, kalau d makan anjing ke ...dah berdosa besar membunuh ...
Berfikirlah dahulu...sebelum buat keputusan.

----------------------

Tajaan

Buat apa anda perlu bayar ratusan ringgit utuk rawatan buang bulu di spa? Jika anda boleh lakukan dengan mudah di rumah.
Dapatkan mesin waxing home use, minyak wax dari tumbuhan semulajadi yg selamat dan berkesan tuk menanggal bulu roma secepat 1 minit 
Respond pantas sms/whatsup/line/wechat/kakao 018 263 7833 
sms 013 308 4906 (power)
atau
PM Sekarang! 
 PM Feredea Power Sekarang! klik http://www.facebook.com/feredeapower 
Percuma
Pencuci khas selepas waxing  puteri ayuni

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas