Saturday, May 25, 2013

Ziana Zain Makin Berusia Semakin Laku

Semakin berusia, semakin laku pula Ziana Zain ini. Itulah yang dinamakan rezeki. Perlantikan sebagai duta Safi Rania Diamond telah pun dilakukan beberapa hari lepas di Empire Subang. Tahniah diucapkan buat kak Ziana Zain.
safi rania diamond ziana zain
Cantik sungguh decoration yang telah dilakukan oleh Qarmasutra Design Studio. Memang menyerlahkan lagi kecantikan Ziana Zain. Pasti selepas ini kak Ziana akan tambah berseri apabila menggunakan Safi Rania Diamond.
safi rania diamond ziana zain
Tahniah sekali lagi diucapkan kepada Ziana Zain atas perlantikan ini. Lagi 11 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada www.qarmasutra.com dan ShahrilNajib kerana sudi berkongsi gambar-gambar ini.

Selain itu dia juga jadi juri kilauan emas...memang masyuk.....
Itulah yang dikatakan rezeki manusia bukan terletak pada usia, wajah dan semuanya bergantung kepada Allah, yang penting kita kenalah sentiasa berusaha dan jangan sesekali putus asa dan lemah semangat sebab kelemahan kita...mungkin kelemahan kita itulah yang memberikan rezeki pada diri kita.....Usaha tangga kejayaan...kejayaan tak akan datang kalau kita tidak ada keyakinan....
--------------------------------------

Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri? 
Tingkatkan keyakinan diri 150%

Gabungan herba-herba dan ramuan ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantik, cerah, halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci 

whatsup/line/wechat 018 263 7833 PM http://www.facebook.com/feredeapower
No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas