Tuesday, May 28, 2013

Saiful Bukhari Selamat Bernikah

ohartis-saiful-bukhari-kahwin-nik-suryani-2
Tahniah kepada Mohd Saiful Bukhari Azlan yang telah selamat dinikahkan dengan Nik Suryani Megat Deraman tepat jam 3:30 petang semalam di Masjid Kristal, Taman Tamadun Islam, Terengganu. Pasangan ini dinikahkan sendiri oleh bapa pengantin perempuan, Megat Deraman Megan Stan. Hanya dengan sekali lafaz, Saiful Bukhari sah menjadi suami kepada Nik Suryani.
Add caption

maaflah tak ada masa nak terbalikkan gambarni 

Kami pernah mengeluarkan artikel tentang khabar pernikahan mereka berdua ini pada artikel lalu yang bertajuk “Saiful Bukhari Kahwin 25 Mei Ini Dengan Personaliti TV3, Nik Suryani“.
ohartis-saiful-bukhari-kahwin-nik-suryani
Pihak perempuan menerima 9 dulang hantaran berbalas 11 kepada pihak lelaki dan mas kahwin sebanyak RM41,000. Tinggi betul mas kahwin. Banyak duit si Saiful ni. Saiful yang kini berusia 28 tahun tidak mempunyai sebarang masalah biarpun Nik Suryani berusia 5 tahun lebih tua darinya.
ohartis-saiful-bukhari-kahwin-nik-suryani
Saiful berkata bahawa perhubungan mereka bukan satu perjalanan yang mudah namun tekad untuk mengharungi segala dugaan dan saling menyokong antara satu sama lain menjadi pegangan mereka hingga selamat bergelar suami-isteri. Biarpun terpalit sejarah hitam berhubung kes liwatnya dengan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim, Saiful berkata beliau mahu meneruskan kehidupan seperti orang lain dan berharap perkahwinan dengan isterinya itu akan berkekalan sehingga hujung nyawa.
“Saya bersyukur doa saya dimakbulkan untuk mendirikan rumahtangga dengan Nik Suryani dan saya berharap kami dapat menempuh segala ujian pada masa depan. Saya yakin perkahwinan ini memberi kekuatan kepada saya dalam apa jua perkara yang saya akan lalui pada masa depan”
Nik Suryani juga turut bersyukur perhubungan mereka berakhir dengan ikatan yang sah. Jelasnya, beliau amat kagum dan jatuh hati dengan keperibadian suaminya kerana berani mengakui perkara buruk yang berlaku kepadanya dirinya walaupun ia dianggap bukan satu tindakan mudah ataupun mampu dibuat orang lain.
“Saya kenal Mohd Saiful ketika membuat liputan tentang kes (perbicaraan) dan selepas itu kami menjadi rapat. Sepanjang perhubungan ini, saya langsung tidak terfikir tentang soal kes itu dan saya mengikut apa yang telah ditetapkan olehNya (ALLAH SWT)
Tahniah dari kami di Oh! Media dan Oh! Artis seluruhnya. Semoga pasangan ini berkekalan bahagia hinggalah ke hujung nyaw

------------------------------
Diam tak diam...Saiful pun dah dapat mulakan hidup barunya...dengan pasangan pilihan hatinya...Walaupun ramai sangat orang hina dia sampai buat satu page facebook Kami Benci Saiful Bukhari lagi tu.....kesian..tak baik...ternyata ada ramai orang kat luar sana yang sentiasa bersama dan masih lagi sayang dan simpati pada mamat ni...Kalau tak dia tak akan bahagia....ternyata ramai yang mendoakan dia...alhamdulillah doanya di makbulkan...semoga dia kekal bahagia hingga ke nak cucu...
Jangan tak caya..mas kahwin RM41 ribu katanya..ko ada? hihiih jangan marah....tahniah ye...
Wife dia pun lawa orangnya walaupun lebih berusia dari saiful tak nampak beza...mantap pilihan saiful...
------------------------------------
Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri demi kebahagiaan rumah tangga?
Tingkatkan keyakinan diri 150%

Gabungan herba-herba dan ramuan ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantik, cerah, halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci 
whatsup/line/wechat 018 263 7833 PM http://www.facebook.com/feredeapower

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas