Thursday, May 23, 2013

Pembunuh Sosilawati Kena Hukum Gantung

Muka Pembunuh!!
Mahkamah Tinggi Shah Alam hari ini menjatuhkan hukuman gantung sampai mati ke atas bekas peguam N. Pathmanabhan dan tiga pekerja ladangnya kerana membunuh jutawan kosmetik Datuk Sosilawati Lawiya dan tiga individu lain, tiga tahun lepas.

mari kita ikuti kisah beliau di paparan akhbarAlhamdulillah...akhirnya kebenaran dapat ditegakkan....pada sekurannya-kurangnya ahli keluarga Sosolawati juga rasa lega dan bersyukur...di sepanjang hidupnya selalu menderma dan menolong org lain... hingga di saat kematiannya juga kes pembunuhan ini juga telah membongkar beberapa pembunuhan yang telah dilakukan oleh Dato India ni... dapat juga si mati2 yang lain dapat pembelaan... dato india bukan saja bunuh org melayu, dia juga bunuh org india juga....semoga Allah merahmati roh Sosilawati Al fatihah... tenanglah kamu di dalam kubur amin....


Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri? Berikan yang terbaik tuk suami anda ... pasti dia senyum puas...masalah rumah tangga hilang tension pun hilang!

Tingkatkan keyakinan diri 150%

Gabungan herba-herba ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantikan halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci 
whatsup 018 263 7833 PM http://www.facebook.com/feredeapower

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas