Thursday, May 23, 2013

Novel Teduhan Kasih


Drama teduhan Kasih -pelakon utama Adi Putra dan Sherry Ibrahim
Drama Teduhan Kasih-Ehsan dan Iffa
Drama Teduhan Kasih-Ayu dan Ryzal
Drama Teduhan Kasih lakonan Nabila Huda dan Shah Iskandar

Sinopsis


Iffa mendirikan rumahtangga bersama Ryzal, namun rumahtangganya dilanda badai. Kehadiran Ayu, yang juga merupakan sahabat baik Iffa telah menjadi punca Ryzal menceraikan Iffa yang sedang berbadan dua.Kehidupan Iffa dikusutkan lagi dengan karenah ibu tirinya. Iffa merupakan anak hasil perkahwinan kedua ayahnya.

Setelah diceraikan oleh Ryzal, Iffa telah tinggal di rumah ibu tirinya. Bermula la pelbagai kejadian dan cerita yang semakin membuatkan Iffa dalam tekanan. Ketika Iffa sedang menahan sakit ketika hendak bersalin telah mempertemukannya dengan Ehsan.

Ehsan, seorang lelaki yang tampan, kaya dan berjawatang tinggi di sebuah syarikat. Seorang lelaki yang sentiasa dikelilingi wanita cantik dan kehidupan yang sangat bebas tetapi jiwanya kosong. Bermula dengan pertemuannya dengan Iffa telah merubah keseluruhan kehidupannya.

---------------------
Best plak citer ni...tapi tak puas hati dengan watak Effa yang lembab, kalau dah tahu mak tiri dan akak tiri tak suka mengapa nak duduk sekali dengan diorang, pasti masih lagi mengharapkan bantuan mak tiri tuk jaga dia bila dia bersalin...confirmla dia tak nak...rasa geram plak ngan pengarah ni...
Tapi apa boleh buat...besok tengok lagi citer ni ....nak tahu ending, saya akan beli novel ini...atau baca je kat kedai buku..hihih



Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri? 
Tingkatkan keyakinan diri 150%

Gabungan herba-herba ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantik, cerah, halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci 
whatsup 018 263 7833 PM http://www.facebook.com/feredeapower




No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas