Friday, May 24, 2013

Kawan Yuna Yang Hensem


Siapa gerangan jejaka mat salleh yang tampan lagi hensem ini? Masa kami pergi ke acara Urbanscapes minggu lepas, nampak juga kelibat jejaka hensem ini di sana, mengusung kamera kehulu kehilir. Apabila melihat gambar lelaki ini bersama penyanyi kesayangan Malaysia, Yuna, kami terkejut juga. Wow! Hehe. Jejaka tampan ini bernama Jules Schratter yang baru berusia 23 tahun dan katanya jurugambar rasmi Yuna. Hanya kawan biasa saja ke Yuna?

Julian Schratter dilahirkan pada tahun 1989, di San Mateo, California, USA. Merupakan seorang model dan jurugambar profesional. Jejaka yang mempunyai ketinggian 6 kaki ini pernah menjadi model untuk  “PREF magazine”, “Moscanueva”, “DNA magazine, “Dolce & Gabbana”, “Vivienne Westwood”, “DSquared”  dan banyak lagi. Jeng jeng jeng. Kawan rapat atau…. hehe! Tapi kalau lebih dari kawan baik pun, kami SUKA! Suka sebab nampak sepadan dengan Yuna. Dah lah hensem, nampak macam cool je orangnya. Yuna pun single dah kan? Tapi nampaknya Yuna kenalah ajar dia makan dengan tangan macam orang kita kan? Jom tengok gambar-gambar Jules dan juga Yuna!
Dengan datuk Yuna ke ni?

sumber: wanista.com

Mak ai...hensemnya laki ni...bertuah ler kalau yuna dapat laki hensem camni....bila pegi malam anugerah, orang lain pimpin tangan bersama orang melayu...yuna lak ngan mat salleh bukan sebarang tapi hensem tu.....(belum di sahkan lagi ye...)


Mesti ada sesuatu selain dari suara yuna yang sedap dapat menarik lelaki yang tampan ini...
Lagipun yuna pandai cakap english slang us ..senang nak bergaul....kulit nya halus gebu, suara yang merdu....

Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri? 
Tingkatkan keyakinan diri 150%

Gabungan herba-herba ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantik, cerah, halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci 
whatsup 018 263 7833 PM http://www.facebook.com/feredeapower


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas